MOMENTS IN MOTION

OP ZOEK NAAR EEN MOMENT?
DAN STAAN WIJ VOOR U KLAAR.

Moments In Motion beweegt! We bieden een frisse aanpak met kwaliteit als topprioriteit. Ons team bestaat uit zes jonge mensen met een nieuwe kijk op videoproductie. Wat doen we dan anders? We maken gebruik van nieuwe technieken en technologieën, om momenten als nooit tevoren te (her)beleven.

Beleef je moment, wij doen de rest.

Wat doen wij?

Moments In Motion heeft een uitgebreide kennis en is daardoor inzetbaar voor vele projecten. Van opnames tot shows alles kunnen wij ondersteunen.

Voorbeelden hier van zijn: After movie's, Audiovisuele technieken, Bedrijfs video's, Cultuur video's, Event video's, Kort films, Live stream's, Muziek video's, Podcasts, Product video's, Reclame video's, Show opnamex en Trouw video's

Videocontent

Constant

Business meets Lier
Constant Lier is een toonaangevende locatie voor zakelijke evenementen, maar is ook een ideale plek om te coworken!

Promo en Aftermovie

Kerst In Lier

Kerst shoppen in Lier, lokaal en met plezier

Aftermovie

Hestival

Het jaarlijks muziekfestival in
Heist-op-den-Berg

Livestream & After Movie

Kunstencampus Hasselt

De virtuele opendeur, een 8 uur durende livestream

Promovideo & Repotage

Open Producenten Dag

Een unieke kans om uw product, uw productieproces, innovatie of passie te delen met het grote publiek.

Promovideo

WZC Paradijs

Werken bij WZC Paradijs?BEKIJK ONS WERK
Onze klantenONS TEAM & WAARDEN

Dries Bogaerts

Jenthe Veulemans

Saar Michiels

Stuart Mauquoi

Thijs Michiels

Vincent CeulemansWij zijn Moments in Motion, een videoproductiebedrijf gevestigd in regio Lier, België. Ons team bestaat uit 6 zeer gemotiveerde en ervaren individuen die zich toeleggen op het creëren van krachtige en onvergetelijke videocontent.

We geloven dat video emoties en ervaringen kan vastleggen en herinneringen kan creëren die een leven lang meegaan. Elk lid van ons team brengt zijn eigen unieke talenten en vaardigheden mee, en we werken naadloos samen om verbluffende visuele beelden en boeiende verhalen te creëren.

We zijn diep toegewijd aan ons vak en streven voortdurend naar nieuwe hoogten van creativiteit en uitmuntendheid. Of het nu gaat om cinematografie, editing of geluidsvormgeving, we zijn gepassioneerd over elk aspect van videoproductie en streven altijd naar leren en groei.

Maar we zijn niet alleen bezig met het creëren van geweldige video's - we investeren ook in onze gemeenschap. We werken samen met lokale artiesten en creatieven om onze visie tot leven te brengen en om een positieve impact te hebben op de wereld. We geloven dat video mensen bij elkaar kan brengen en verbindingen kan opbouwen, en we zijn vastbesloten om onze vaardigheden te gebruiken om een verschil te maken.

Terwijl we blijven groeien en evolueren, blijven we trouw aan onze missie om momenten vast te leggen die het publiek inspireren, verrassen en ontroeren. Met onze passie en toewijding zijn we ervan overtuigd dat we een blijvende indruk zullen achterlaten in de wereld van videoproductie.

Contacteer ons

INFO

THUISBASIS