Image

Ons WerkKunstencampus Hasselt

Een digitale opendeurdag. Graag toont de kunstencampus van Hasselt graag hun werking. Je krijgt een unieke, digitale inkijk in de academie en het conservatorium. Kijk mee binnen in de beeldende ateliers en klassen, in de muziek- en instrumentklassen, de woordklassen en de danszaal van Kunstencampus Hasselt.

Patton Bier

Gegoten in een glas, wordt het bier afgedekt met een royale dop van wit schuim, die vervolgens een goudkleurige vloeistof onthult.

De Patton is rijkelijk voorzien van kleine belletjes koolstofdioxide, wat het mooie compacte schuim en de expressie van de geur garandeert.

Ze heeft de typische neus van Belgische triples. Het geeft nog steeds fijne aroma's van primaire fermentatie af die de smaakpapillen al prikkelen. Proost!

Lier4business

Lierse Ondernemers en jongeren slaan de hand in elkaar.

FAMUSE

Op 21 december 2019 bracht Famuse voor u haar "Winter Wonders".

Famuse is een gelijkstemmig koor voor dames vanaf 18 jaar met een passie voor zingen. Het repertoire dat gezongen wordt, varieert van melige liefdesliedjes en zoetsappige evergreens tot swingende gospels en stevige rocksongs.

City Pirates

Piraten nemen de Toekomst in Handen.

City Pirates is een sociaal voetbalproject in Antwerpen. Met voetbal als motor stomen wij de jongeren klaar voor de toekomst.

VOX NOX

12 zangers/zangeressen.
6 bandleden.
Een avondje muziek.
(olv Edith Leblanc)

GOLF

Toffe livestreams voor het jeugdhuis “De Moeve” te Lier, een combinatie van DJ sets en liveoptredens.

Telkens op unieke locaties.

Klub Kultuur.

Klub Kultuur. is een culturele organisatie die inzet op het opnieuw versterken van de culturele sector. Wij geloven dat ons gevoel voor solidariteit en verenigingsleven nog steeds bestaat, en misschien zelfs groter is dan ooit te voren.

DrumCube

Playboy - DrumCube (feat. Anke Goergen)

PACT

PACT biedt een Platform voor Artistieke, Culturele Talenten. We willen lokale kunstenaars en ondernemers letterlijk en figuurlijk een podium bieden. We geven hen de nodige ruimte om te experimenteren om zo hun ondernemingszin aan te wakkeren.

Naast optredens, tentoonstellingen, workshops en literaire avonden zullen hier verschillende evenementen plaatsvinden met brede invalshoeken.

Hestival

vzw Hestival organiseert jaarlijks, met veel goesting, Hestival, een gratis muziekfestival voor jongeren.

Met deze feestelijke zomerafsluiter in het hartje van de gemeente Heist-op-den-Berg willen we vooral jongeren samenbrengen om een engagement op te nemen in onze gemeente en om samen met andere muziekliefhebbers te genieten van een (hopelijk) warme en gezellige zomeravond!

RollerDisco

Altijd al eens willen glijden op retro rolschaatsen terwijl funky 80's nummers door de boxen knallen?

Het Kraakcollectief verhoort je wensen en bracht je op zaterdag 9 november naar hogere sferen.

Zomer In Het Park

Zomer in het Park is een organisatie van het Liers Cultuurcentrum en de Stad Lier.

Massaspelen Lier

Jeugdverenigingen verzamelen zich aan Jeugdcentrum Moevement voor een namiddag voor spel en plezier.

Lokale helden

LOKALE HELDEN LIER is een evenement dat wil bijdragen aan de bekendheid en distributie van lokaal muzikaal talent.

Kraakavond

Kraakavond gebracht door KRAAKCOLLECTIEF.

Het KRAAKCOLLECTIEF is een bende jongeren met een gezonde interesse in cultuur en podiumkunsten.

Klub 22

Klub 22 presents various nights of strictly techno music on different locations in and around Antwerp, BE. Both local and international DJ's are invited 3 times a year to the Klub 22 pop-up club.

Karting

Klaar voor nog meer snelheid of kriebelt het om professionele wedstrijden mee te rijden? Dat vraagt om professionele en individuele begeleiding en daar is de Advanced Race School ideaal voor.

Galabal Lier

Een dank u aan de vrijwilligers van Jeugdcentrum Moevement.

Dag van de Jeugdbeweging

Dag van de Jeugdbeweging in Lier